Skylite-Holland...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

1+1=3

 

Samenwerking Innovatie en kwaliteit

Al jarenlang zijn de flightcases van Sky-lite Holland en de flightcases van Meekel Cases een begrip in de markt. Ontelbare klanten hebben in die tijd hun vertrouwen in beide bedrijven getoond. Sinds 2012 hebben Sky-Lite Holland en Meekel Cases hun krachten gebundeld onder 1 naam: Sky-lite Holland BV. 

Bij het samengaan van Sky-Lite en Meekel zijn overigens de vertrouwde waarden niet verloren gegaan. Integendeel, de garantie van hoogstaande, op maat gemaakte flightcases tegen zeer redelijke tarieven is absoluut overeind gebleven. Nog steeds kunnen opdrachtgevers vertrouwen op een maximum aan bescherming, gebruiksgemak en duurzaamheid.

 

Bundeling van jarenlange ervaring
Als afzonderlijke bedrijven hebben Sky-lite Holland en Meekel Cases een enorme staat van dienst . Meekel Cases mag met bijna 35 jaar ervaring beschouwd worden als een van de pioniers op het gebied van flightcases in Nederland. Sky-lite Holland kan terugkijken op een historie van ruim 20 jaar.

Toch is het samen gaan van Sky-Lite Holland en Meekel Cases meer dan alleen maar een optelsom van twee delen. De kennis, de deskundigheid en het vakmanschap die vanuit beide bedrijven wordt ingebracht, leidt tot een sterke synergie. Dit maakt het nieuwe bedrijf tot een sterke en betrouwbare partner waarbij de optelsom 1+1 leidt tot een figuurlijke 3.