Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dé expert voor flightcases

Op alle vragen over ontwerp, bouw en gebruik van flightcases geven onze experts graag antwoord. We gebruiken onze opgebouwde kennis en ervaring graag om de juiste case te ontwikkelen en te produceren. Waarbij we natuurlijk steeds voortschrijdende inzichten toepassen. Want de wereld van flightcases staat nooit stil, letterlijk en figuurlijk.

 

Ingebouwde efficiëntie

Sky-Lite Holland heeft een platte, informele organisatie. Dat betekent dat de communicatie zeer snel en effectief verloopt. Dit garandeert een soepele en juiste afhandeling, waardoor aanpassingen tot op het laatste moment nog gerealiseerd kunnen worden.

 

Voor en na aflevering

Onze kwaliteit en klantgerichtheid stoppen niet bij de aflevering van de flightcases. Sky-Lite Holland houdt graag intensief contact met opdrachtgevers. Ook als er geen directe projecten spelen. Sky-Lite Holland gelooft namelijk in een langdurige, hechte samenwerking. De praktijk heeft bewezen dat dit tot de allerbeste resultaten leidt.

 

Op locatie

Vanuit onze vestiging in Meerkerk voorzien we je graag van de juiste antwoorden en informatie. Maar met hetzelfde plezier komen we op locatie een kijkje nemen. Soms is een blik in de praktijk de enige manier om tot de juiste inschattingen te komen. Door met eigen ogen de situatie te bekijken, kan onze expertise dan het best tot zijn recht komen. Bel ons en maak een vrijblijvende afspraak.

 

Voor de lange termijn

Natuurlijk geven we op al onze producten een passende garantie. Dit betekent in elke geval dat elke flightcase goed wordt vastgelegd in documenten en tekeningen. Zo is deze op elk gewenst moment na te maken. Ook is het altijd mogelijk om aanpassingen door te voeren om een flightcase weer optimaal dienst te laten doen. En treden er problemen op of is er sprake van schade, dan staan de experts van Sky-Lite Holland direct klaar om oplossingen te bieden.

 

Deskundig netwerk

In de loop van vele jaren heeft Sky-Lite Holland enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Toch zijn er altijd vakgebieden waar extra expertise noodzakelijk is. In dat geval wordt een beroep gedaan op het uitgebreide netwerk van deskundigen, dat Sky-Lite Holland heeft opgebouwd.

 

Internationaal

Sky-Lite Holland is internationaal geörienteerd. Flightcases worden immers gebouwd voor transport en gaan vaak over landsgrenzen. Daarom kent Sky-Lite Holland ook vele internationale opdrachtgevers en is onze organisatie ingericht om deze opdrachtgevers wereldwijd van dienst te kunnen zijn. Grenzen hebben voor ons geen geheimen.