Referenties...

 

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Boskalis noemt zichzelf met recht een internationaal dienstverlener. Werkelijk overal op de aardbol zijn de ruim tienduizend medewerkers van het bedrijf actief met projecten op het gebied van baggeren, offshore energiewinning,  infrastructuur, sleepdiensten en scheepsbergingen. De benodigde meet- en onderzoeksapparatuur voor deze projecten wordt vanuit de centrale afdeling E&I Services op locatie geleverd. In flightcases van Sky-Lite Holland.

Al sinds de 19e eeuw is Boskalis actief als het gaat om baggerwerken. Vanuit deze basis in en rond Sliedrecht is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende multinational. Naast de kernactiviteit van het baggeren zijn er activiteiten voor de offshore industrie en infrastructurele werken aan het dienstenpakket toegevoegd. En met de opname van SMIT binnen de gelederen van Koninklijke Boskalis Westminster NV is het bedrijf ook qua sleepdiensten en scheepsbergingen een opvallende speler.


 

Gevoelige apparatuur

Vaak zijn de medewerkers van Boskalis betrokken bij grootschalige, complexe projecten. Projecten waarbij nauwkeurige meet- en onderzoeksapparatuur onontbeerlijk is. “De uitdaging is dan wel dat deze vaak gevoelige apparatuur op allerlei locaties en onder allerlei omstandigheden gebruikt moet gaan worden. Plaatsen die lang niet altijd naast de deur liggen”, vertelt Bert van Roon van het Boskalis-onderdeel E&I Services. “Wij zorgen ervoor dat de apparatuur in goede staat op weg gaat naar het project. Na gebruik komen de meet- en onderzoeksapparaten weer naar ons retour, waar we ze weer in de juiste conditie brengen.”Op maat

Het spreekt voor zich dat er hoge eisen worden gesteld aan de 'verpakking' waarin de apparaten op transport gaan. “Daarom hebben we steeds nauw contact met Sky-Lite Holland om dat gegarandeerd te krijgen. Bij de meer kostbare materialen betekent dat bijvoorbeeld het op maat ontwerpen en bouwen van flightcases. Alles moet dan precies passen om schade te voorkomen. Overigens gelden die eisen natuurlijk voor alle apparatuur, maar in sommige gevallen liggen standaardoplossingen meer voor de hand”, vertelt hij.
 
Door de ervaringen in verleden en heden vertrouwt E&I Services van Boskalis hierbij volledig op de creativiteit en het vakmanschap van Sky-Lite Holland, laat Bert van Roon weten. “We weten wat we aan elkaar hebben. Je hebt zekerheid nodig als je  dit soort gevoelige en waardevolle apparatuur over de hele wereld stuurt. Dat is het allerbelangrijkst.” 
 

 

boskalis