Referenties...

 

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Referenties

Boskalis noemt zichzelf met recht een internationaal dienstverlener. Werkelijk overal op de aardbol zijn de ruim tienduizend medewerkers van het bedrijf actief met projecten op het gebied van baggeren, offshore energiewinning,  infrastructuur, sleepdiensten en scheepsbergingen. De benodigde meet- en onderzoeksapparatuur voor deze projecten wordt vanuit de centrale afdeling E&I Services op locatie geleverd. In flightcases van Sky-Lite Holland.

Natuurlijk wil hij zijn optreden 'off Broadway' noemen en zijn reis naar Japan. Ook het feit dat zijn filmpjes nog regelmatig bij Sesamstraat worden gebruikt, mag zeker niet onvermeld blijven. Maar poppenspeler Lejo doet nog steeds met evenveel plezier zijn voorstellingen in de Nederlandse en Belgische zalen en zaaltjes. Juist dan komen de speciale flightcases van Sky-Lite Holland helemaal tot hun recht. Ze maken het opzetten en afbouwen van zijn show uiterst efficiënt.

Tijdens de zomer waren ze nog  te zien en te horen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en het Ontzet van Alkmaar. Verder stond een optreden tijdens de Taptoe in Ahoy op het programma. Met een reeks van optredens laat het Nederlandse Politieorkest muzikaal het visitekaartje van de 'sterke arm' achter. Binnen en buiten de landsgrenzen.