Nieuws...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bij het verzamelen van donorbloed werkt Sanquin Bloedvoorziening veel op locatie. Dit maakt het voor donoren zo gemakkelijk mogelijk om te geven. Alleen vraagt de opzet van mobiele afnamelocaties het een en ander. Sky-Lite Holland ontwikkelde een bijzondere case om dit proces te versoepelen.

Afnemen van donorbloed kan niet zonder de inzet van bepaalde apparatuur en hulpmiddelen. Zo zal de donor comfortabel moeten kunnen zitten of liggen. Maar ook de medewerker van Sanquin dient over een complete werkplek te beschikken, met alle apparaten en materialen die noodzakelijk is. En dit alles moet gemakkelijk en snel vervoerd, ingepakt en uitgepakt kunnen worden.

 

Voor het grijpen

De case is helemaal op dit doel ontwikkeld en samengesteld. In de hoge flightcase zijn alle benodigdheden op een inventieve manier verwerkt. Zo verschijnt er, na het openen, een ingebouwde stoel verwerkt die kan worden uitgeklapt. Ook de noodzakelijke apparatuur voor de bloedafname schuift uit een compartiment binnen de case. Het krukje voor de medewerker en alle noodzakelijke instrumenten liggen en hangen eveneens voor het grijpen. Bovendien kan met het losgemaakte deksel een scheidingswand worden gemaakt. Na het koppelen van de stroomkabel aan de centrale aansluiting op de case is het mobiele afnamepunt volledig operationeel. En de omgekeerde beweging – het inpakken en op weg gaan – is even eenvoudig te realiseren.

bloedkist