Nieuws...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws

sm-EML-Productions

PRG EML Productions is een gevestigde naam als het gaat om de inzet van licht, geluid en video. De staat van dienst vermeldt een indrukwekkende rij van evenementen en concerten. En deze lijst groeit nog elk jaar. Bij transport en opslag van de vaak zeer kostbare apparatuur leunt het Utrechtse bedrijf sterk op een klein leger van flightcases.

luchtmacht

De Koninklijke Luchtmacht is over de hele wereld actief. Bij het uitvoeren van alle missies en taken zijn actuele kaarten onmisbaar. Deze kaarten worden afgedrukt met behulp van speciale printers die steeds op locatie aanwezig zijn. Vanaf de vliegbasis Volkel zorgt Wing Mission Planning voor het gereed maken voor transport van deze printers. Hierbij worden speciale flightcases van Sky-Lite Holland ingezet.

koor bravourMet shanty’s en zeemansliederen brengt Koor Bravour de sfeer aan boord tot leven. De geur van het zilte sop en de ruwe zeebonken klinkt in het uitgebreide internationale repertoire door. Met hun liederen gaan de zangers van Bravour door heel het land en zelfs over de grenzen. Bij die reizen vertrouwen ze voortaan op een speciale flightcase van Sky-Lite Holland.

bloedkist

Bij het verzamelen van donorbloed werkt Sanquin Bloedvoorziening veel op locatie. Dit maakt het voor donoren zo gemakkelijk mogelijk om te geven. Alleen vraagt de opzet van mobiele afnamelocaties het een en ander. Sky-Lite Holland ontwikkelde een bijzondere case om dit proces te versoepelen.

noodplan kofferAls elke seconde telt, moet alles bij de hand zijn. Geen tijd om te zoeken naar bedrijfsnoodplannen, ontruimingsplannen, aanvalsplannen of bijbehorende materialen. Daarom biedt Sky-Lite Holland een speciaal koffer voor noodsituaties.

Subcategorieën