Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Precies naar wens

Elk deel van een flightcase is uniek. Qua vormgeving, uitvoering, kleur kunnen ze verschillen. Dat betekent dat opdrachtgevers alle mogelijkheden hebben om hun eigen wensen en behoeften te verwezenlijken. Sky-Lite Holland denkt daarbij graag mee en zorgt voor de perfecte uitvoering.

Daarom besteedt Sky-Lite Holland veel aandacht aan het eerste contact met de opdrachtgever. Wat zijn precies de wensen en waarvoor wordt de case gebruikt. Op basis van hun jarenlange praktijkervaring kunnen experts van Sky-Lite immers een waardevolle bijdrage leveren aan de uiteindelijke invulling. Samen met de opdrachtgever wordt de opzet vervolmaakt, waarna de bouw kan beginnen. Uiteraard blijft het intensieve contact met de klant bestaan. Zo wordt uiteindelijk steeds de perfecte case afgeleverd.

 

Precisie
De cases van Sky-Lite hebben in feite geen beperkingen in lengte, breedte en hoogte. Elk deel van de case is in principe variabel. Zelfs de hoogte van de deksel is een vrije keuze. Met deze flexibiliteit in ontwerp en realisatie wordt precisie in maatwerk gegarandeerd. Het resutaat is dus een volledig op maat gemaakte flightcase tegen de laagst mogelijke kosten.

 

Voor elk probleem vinden we samen de optimale, efficiënte en meest gebruiksvriendelijke oplossing.

 

Sky-Lite Holland gebruikt de meest effectieve en gemakkelijkste transportzekeringen.

 

Tekeningen en documentatie worden via CAD samengesteld.

 

De voordelen

Sky-Lite staat voor efficiënte verpakkingen, dus:

  • Snel in- en uitladen.
  • Cases zijn duurzaam en lange tijd steeds opnieuw te gebruiken.
  • Hoge mate van transportveiligheid.
  • Mogelijkheid om te certificeren via transportsimulatie.