Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bescherming en gebruiksgemak

Audiovisuele opnamen worden lang niet altijd in een droge en veilige studio gemaakt. Maar al te vaak moet kwetsbare apparatuur mee op pad om soms in de meest barre omstandigheden dienst te doen. Dan is de zekerheid van handige cases die maximale bescherming bieden: een geruststellend gevoel.

Dat gevoel geeft Sky-Lite met elke afgeleverde case mee. Opdrachtgevers kunnen er op vertrouwen dat apparatuur en onderdelen optimaal zijn opgeborgen in de op maat gemaakte cases. Bovendien worden de cases zo ingericht dat alles op locatie heel gemakkelijk bereikbaar is. Zo kan in de meest barre omstandigheden een mobiele studio worden gecreëerd.

 

Gebruiksgemak en maatwerk

Hoe vaak komt het niet voor dat het gezochte kabeltje helemaal onder in de kist ligt. Dat frustrerende effect wil Sky-Lite absoluut voorkomen. Daarom worden cases zo ontworpen en ingericht dat alles, tot en met het kleinste onderdeeltje, gemakkelijk bereikbaar is. Niet alleen handig tijdens het gebruik, maar ook effectief bij het in- en uitpakken.

Zo wordt elke case toegespitst op inhoud en gebruik. Met de indeling van het interieur kan de kwetsbare apparatuur bijvoorbeeld helemaal wordt omsloten. Hierbij is de buitenzijde van de case volledig aangepast op het gebruik. Het vervoer van en naar de locatie kan dan snel, gemakkelijk en veilig kan gebeuren.