Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Systeemoplossingen, specials en OEM-productie

Snelheid voert bij de opbouw voor beurzen, exposities en tentoonstellingen toch de boventoon. Hetzelfde geldt voor de catering tijdens evenementen en feesten. In korte tijd moet alles opgebouwd en functioneel zijn. Zonder natuurlijk concessies te doen aan de veiligheid en bescherming tijdens het opbouwen en afbreken.

De gebruikte flightcases kunnen een grote bijdrage leveren aan de efficiëntie en effectiviteit. Zo kunnen cases dienst doen als opbergsystemen voor alle gereedschap en materialen die nodig zijn. Op die manier zijn alle materialen niet alleen snel maar ook heel overzichtelijk beschikbaar. Tegelijkertijd worden apparaten zo in de case  geplaatst, dat ze vrijwel direct operationeel zijn. In een mum van tijd staat alles op zijn plaats en draait.

 

In een mum van tijd

Verschillende opdrachtgevers hebben de bruikbaarheid van cases als meubel ontdekt. De case wordt naar de gewenste plaats gereden en opengeklapt. Op deze manier worden bijvoorbeeld audiovisuele apparatuur gebruikt vanuit de case of doet de case dienst als platform voor complete machines. Zo kan binnen de cateringsector in zeer korte tijd een compleet mobiel restaurant verrijzen, met alle noodzakelijke inbouwapparaten en opbergsystemen.  

Door het toepassen van uitgekiende cases wordt de op- en afbouw voor beurzen, exposities, tentoonstellingen, evenementen en feesten bijna kinderspel.