Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een oplossing voor elke situatie

De wereld van entertainment, shows en evenementen kent als geen ander de waarde van goede flightcases. Ze vormen de garantie voor de duurzaamheid van alles wat mee op tour gaat. Met de investering in goede cases worden alle andere investeringen veilig gesteld. Voor de lange termijn.
De wortels van Sky-Lite Holland liggen binnen de entertainmentsector. Dat maakt dat de expertise en ervaring met de eisen die deze sector stelt, maximaal aanwezig is. Voor alle opgaven, uitdagingen en problemen biedt Sky-Lite daarom de passende oplossing.

 

Alle soorten en maten

In feite biedt Sky-Lite cases in alle soorten en maten. Van zeer groot tot zeer klein; van indrukwekkende cases voor licht en geluid tot en met het koffertje voor de grime. Binnen dit scala aan afmetingen kunnen allerlei interieurs worden geboden. Maatwerk staat centraal. Geheel volgens de behoeften van de opdrachtgever deelt Sky-Lite de verschillende cases in.  Op een manier waarbij zowel gebruiksgemak als bescherming maximaal zijn.

 

Flexibiliteit en gebruiksgemak

Om maximaal gebruiksgemak te creëren, kijkt Sky-Lite uitgebreid naar elke toepassing en werkomgeving. De case wordt vervolgens zo uitgevoerd dat deze met een minimum aan inspanning en een maximum aan efficiëntie kan worden ingezet. Sterker nog, de case vergroot de slagvaardigheid door apparatuur, accessoires en onderdelen zeer gemakkelijk bereikbaar te maken. Alles kan duidelijk geordend worden ingepakt en vervolgens zeer eenvoudig en snel beschikbaar zijn.

Op basis van de praktijk maakt Sky-Lite een optimale indeling voor alle cases. Dat maakt van de flightcase een waardevol stuk gereedschap, dat naast de opbergfunctie ook nog eens maximale bescherming biedt.