Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor wie vaak apparatuur op locatie inzet, is de flightcase een bekend en vertrouwd middel. Flightcases bieden immers de ideale combinatie van bescherming, flexibiliteit en gebruiksgemak. Zeker als de flightcase op maat is vormgegeven en ingericht en precies aansluit bij het gebruik.


Kwalitatief hoogstaand

Sky-Lite Holland is al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogstaande flightcases. Elke case wordt, in nauwe afstemming met de opdrachtgever, met zorg en aandacht vormgegeven en gemaakt. Zodat opdrachtgevers de beschikking krijgen over het optimale hulpmiddel.


Verschillende toepassingen

De flightcases van Sky-Lite Holland worden steeds afgestemd op de specifieke vragen en behoeften van opdrachtgevers. Dat maakt van elke flightcase uiteindelijk een uniek product.  Noodzakelijk want inzet en gebruik zijn in de verschillende sectoren vaak heel verschillend. Daarom richt Sky-Lite Holland zich bij het ontwerpen en uitvoeren van flightcases steeds op de specifieke eisen en vragen van deze sectoren.