Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor goed gestemde muzikanten

Touren en optredens op locatie zijn voor bands, orkesten en dj's bijna dagelijkse kost. Dat betekent dat dus telkens weer alle instrumenten en apparatuur moeten worden geladen, gelost en vervoerd. Een proces dat de betrokken artiesten en producenten niet altijd even gelukkig maakt.

Betrouwbare flightcases zijn daarom onmisbaar. Instrumenten, apparatuur, onderdelen en gereedschappen moeten keer op keer veilig en onbeschadigd op de locatie arriveren. Elk optreden kan soepel en zonder problemen verlopen.

 

De juiste investering

Met weldoordachte flightcases biedt Sky-Lite Holland alles wat een artiest, producent en een roadcrew wenst. Waardevolle instrumenten en apparauur worden maximaal beschermd. Hierbij zijn de cases zodanig uitgevoerd dat het handlen ergonomisch en zo licht mogelijk kan gebeuren. Bovendien maken de doordachte indeling en interieur een efficiënte werkwijze mogelijk tijdens het evenement. Dat maakt van de cases van Sky-Lite de juiste investering in betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksplezier.

 

Speciaal voor jou

Sky-Lite bouwt graag een flightcase die volledig voldoet aan elke specificatie en wens. Dat geldt niet alleen voor de uitvoering maar zeker ook voor het uiterlijk. De buitenzijde van case kan worden uitgevoerd in een scala van kleuren. En ook het uitvoeren met kenmerk of logo is geen enkel probleem.