Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Systeemoplossingen, specials en OEM-productie voor motorracers

De auto- en motorsport is een sector die barst van de beweging. Die beweging is niet alleen te zien op de parcoursen maar zeker ook bij het reizen naar de verschillende racelocaties. In korte tijd dienen complete raceteams en werkplaatsen afgebroken, getransporteerd en opgebouwd te worden. Met bijna dezelfde snelheid als op het circuit.

 

Flightcases spelen bij dit reizende circus een centrale rol. Ze zorgen ervoor dat kostbare materialen, zoals motoren en onderdelen, elke keer opnieuw hun bestemming in topconditie bereiken. Tegelijkertijd worden de werkplaats en racestal door een slim gebruik van flightcases in vliegende vaart opgezet, totaal gebruiksklaar. Zo kan alle focus liggen op het behalen van snelle tijden op het circuit.

 

Veiligheid voorop

De zorg voor veiligheid staat binnen de racesector voorop. Dat wordt uiteraard maximaal vertaald in de vormgeving en indeling van de cases. De functionele interieurs zijn zo ingericht dat ze aan de hoogste standaarden voldoen. De cases kunnen zeer gemakkelijk worden in- en uitgepakt, maar eenmaal gereed voor transport is de lading optimaal gezekerd. Snelheid en veiligheid gaan ook hier hand in hand.

 

Gebruiksklaar

Eenmaal op de nieuwe locatie kunnen de flightcases een waardevolle bijdrage leveren aan de efficiëntie binnen de racestal en werkplaats. Vanwege de doordachte en overzichtelijke indeling zijn de vele onderdelen, gereedschappen en materialen zeer gemakkelijk bereikbaar. Binnen zeer korte tijd is alles daardoor volledig operationeel en blijft een slagvaardige werkwijze gegarandeerd. Steeds opnieuw.