Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Oplossingen voor alle mobiele systemen

Onderdelen in de IT en telecom zijn er vaak niet op gebouwd om vaak verplaatst te worden. Zeker niet als ze daarbij steeds in een laadruimte belanden. Dan vraagt deze  gevoelige apparatuur om bijzondere bescherming. Met op maat ontworpen en gebouwde flightcases zorgt Sky-Lite Holland daarvoor.
De cases zijn dan niet alleen gemaakt voor maximale becherming en demping. Het gaat er zeker ook om dat de apparatuur zo eenvoudig mogelijk gebruikt kan worden. Zonder veel tijd te verliezen met in- en uitpakken, aan- en afsluiten. Complete servers kunnen zo in de cases worden geplaatst, dat deze in feite direct gebruikt kunnen worden.

 

Alles bij de hand

Niet alleen de apparatuur is vanuit de case direct te gebruiken. Via een uitgekiend ontwerp en een efficiënte indeling zijn ook alle accessoires overzichtelijk en bereikbaar opgeborgen. Alles om de apparatuur op locatie zo snel mogelijk operationeel te  hebben en na de inzet weer snel alles naar een andere locatie te kunnen verplaatsen.

 

Voor alle situaties

Door het gebruik van doordachte flightcases is de IT- of telecomomgeving bij  werkelijk  alle gebeurtenissen en activiteiten inzetbaar. Veilig en efficiënt. Tijdens vergaderingen, bijeenkomsten, beurzen, tentoonstellingen en industriële advisering op locatie. Alles is  perfect op te bergen, van computer tot muis tot aan het laatste stukje kabel.

 

Verhuur

Zeker voor bedrijven die IT- en telecomapparatuur verhuren, biedt de inzet van innovatieve flightcases grote voordelen. Investereringen zijn voor veel langere tijd duurzaam beschermd. Bovendien is het gebruiksgemak gegarandeerd, wat de verschillende gebruikers zeker op prijs zullen stellen.
Cases voor plasma- of  TFT-schermen, beamers, informatieterminals?  Uw apparatuur is altijd veilig verpakt en opgeborgen. Maar met alle oog voor het gemak tijdens gebruik.

 

Voorbeeld

Nergens wordt mobiele IT en telecom zo  intensief gebruikt, als binnen de Koninklijke Landmacht. Complete rekencentra met kostbare servers en centrales gaan in de laadruimtes van vrachtwagens het terrein in. Vandaar ook dat het Ministerie van Defensie strenge eisen stelt aan de schokbestendigheid. Tijdens vergaande testen worden daarom de cases aan zeer extreme omstandigheden blootgesteld. De flightcases van Sky-Lite doorliepen deze testen met glans.