Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De hoogste eisen

Kwetsbaar, gevoelig en transport zijn termen die niet altijd even goed samengaan. Zeker niet als het om gevoelige en kostbare apparatuur gaat. Toch is het veelvuldig vervoer naar verschillende locaties in de moderne medische praktijk niet te voorkomen.

Voor het behoud van machines, apparatuur en onderdelen is de verpakking van levensbelang. Het is de enige manier om de inhoud voor de lange termijn te behouden. Daarom ontwikkelt Sky-Lite Holland cases die maximale bescherming bieden. Dat is gegarandeerd door het leveren van maatwerk op basis van jarenlange ervaring en vakmanschap. En dan maakt het niet uit of het om een stuksopdracht of om series van cases gaat.

 

Maximaal gebruiksgemak

Naast maatwerk en robuustheid is gebruiksgemak een belangrijke factor. Handelingen moeten immers slagvaardig en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Sky-Lite Holland besteedt daarom veel aandacht aan de effectiviteit en het gebruiksgemak van elke case. De case vormt dan in de dagelijkse praktijk inderdaad het ideale hulpmiddel.

Dat betekent bijvoorbeeld dat veel cases zijn uitgevoerd met een geïntegreerd laad- en lossysteem. Zo kan een ingebouwde oprijplank het laden en lossen zeer sterk vergemakkelijken. En dit gemak kan op verschillende manieren worden vergroot. Sky-Lite toont graag alle mogelijkheden.

 

Voorbeeld

Voor Sanquin Bloedvoorziening ontwikkelde Sky-Lite een multifunctionele case voor mobiele bloedafnamepunten. Deze case bevat alles wat er voor de afname van bloed nodig is, van de ligbank tot en met de noodzakelijke apparatuur. In een paar tellen is het bloedafnamepunt op elke willekeurige locatie gerealiseerd.

 

Simulatie en certificatie

Sky-Lite Holland durft de kwaliteit van zijn cases met een gerust hart te garanderen. Maar we kunnen ons voorstellen dat de betrouwbare kleuren van de ogen niet genoeg is. Daarom voeren we graag simulaties en testen voor je uit om de kwaliteit van de case op voorhand te voorspellen en te bewijzen.

Via de testen en simulaties is vervolgens certificering mogelijk. Iets wat bij het verzekeren van de inhoud en eventuele claims van groot belang kan zijn. Sky-Lite verzorgt graag deze certificering.

 

Maatwerk in alle aantallen

Heb je de case alleen nodig voor demo-apparatuur? Door onze modulaire aanpak is het heel goed mogelijk om afzonderlijke, unieke verpakkingen te maken. Precies volgens de aangegeven specificaties en uitgevoerd in de bedrijfsstijl.