Flightcase voor...

Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ideale bescherming voor producten en apparaten

Het is belangrijk om producten, machines en apparatuur live te demonstreren. Potentiële klanten moeten het kunnen 'beleven'. Maar transport naar de verschillende locaties gebeurt niet altijd van harte, als je ziet wat de producten daarvoor moeten doorstaan.

Gelukkig kan Sky-Lite Holland deze zorgen helemaal wegnemen. Door het ontwerpen en bouwen van de perfecte case. Robuust, veilig, perfect op maat en zeer handig in het gebruik. De ideale bescherming voor elk product of apparaat dat toch enige tijd mee moet gaan.

 

Met gemak over grenzen
Bij het transporteren van producten en apparaten is de solide verpakking niet het enige zorgpunt. Soepel transport over de landsgrenzen is zeker ook belangrijk.

Bij het samenstellen van de cases is Sky-Lite Holland gefocust op de verschillende bepalingen die landen hanteren. Door een uitgekiend gebruik van materialen voldoen alle producten bijvoorbeeld aan de zogenoemde ISPM 15-norm. Dit houdt in dat ook de meest strenge voorschriften voor het gebruik van hout geen enkel obstakel vormen. De case wordt zonder problemen de grens over gebracht.

 

Snel beschikbaar maatwerk

Elke case van Sky-Lite Holland is maatwerk. Inhoud en gebruik zijn immers altijd anders. Daarom krijgt elke case een eigen, unieke uitvoering.

Toch zijn de cases in korte tijd beschikbaar. Dat heeft alles te maken met de manier van werken van Sky-Lite Holland. Alle cases hebben een modulaire opbouw, zodat variaties gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden. Bovendien is Sky-Lite Holland gewend om snel en flexibel te communiceren en te reageren. Dit maakt maatwerk snel toepasbaar, in grote of kleine series én bij stuksopdrachten.

 

Eigen uitstraling

Maatwerk komt zeker terug in het uiterlijk van de cases. Het kleurgebruik kan helemaal aan de persoonlijke wensen worden aangepast. Bovendien is het geen probleem om de cases uit te voeren met het bedrijfslogo, de bedrijfsnaam of een andere aanduiding. Op verschillende manieren kunnen we dit realiseren: gestickerd, digitaal gedrukt, geplot in folie, in zeefdruk, zelfs gegraveerd. Ook hier leveren we volledig op maat.

 

Voorbeeld

Steeds maar weer moet de machine weer voor de beurs worden opgebouwd en afgebroken. Met alle inzet en slijtage van dien. Daarom ontwikkelde Sky-Lite Holland een case die uitgeklapt direct een compleet expositieplatform vormt en in gesloten vorm de ideale bescherming biedt. De machine hoeft dus alleen maar naar de plaats gereden en uitgeklapt te worden. Na afloop is, met de dichtklappen van de case, de machine weer helemaal gereed voor transport. Handig, veilig, snel en representatief.