Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Draag met onze cases jouw naam uit

Cases zijn natuurlijk ontwikkeld om mobiel te zijn. Dat betekent dat ze op duizend-en-een plaatsen verschijnen. En op al de locaties laten ze een indruk achter.

Via het gebruik van de bedrijfskleuren en het logo wordt deze uitstraling effectief versterkt. Zo kunnen cases, puur door hun aanwezigheid, de naamsbekendheid vergroten. Zeker in combinatie met hun solide en verzorgde uiterlijk.

 

Verschillende methoden

Het plaatsen van een logo of andere belettering gebeurt bij Sky-Lite door middel van graveringen. De kleuren van de flightcase, samen met de gravering zorgen ervoor dat de case volledig aansluit bij uw huisstijl.

 

Kleuren kiezen

In principe kent de uitvoering van de case ook op het gebied van kleur geen beperkingen. Sky-Lite Holland biedt de keuze uit een scala aan kleuren.

Door het gebruik van verschillende kleuren is zelfs een eigen werksysteem opzetten. Cases met een bepaalde inhoud of voor een bepaalde toepassing kunnen dan snel gevonden worden. Gebruik bijvoorbeeld een kleur voor de beursstand, de andere voor exposities, weer een andere voor gereedschappen en ga zo maar door. Informeer bij ons naar deze opties.