Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aandacht voor elke flightcase

Elke flightcase moet over een combinatie van eigenschappen beschikken. Alleen dan is er sprake van kwaliteit, vindt Sky-Lite Holland. Daarom zoeken we steeds naar de ideale mix van vakmanschap, maatwerk, service en de juiste verhouding van investering en rendement. Aan deze balans besteedt Sky-Lite Holland maximale aandacht.

 

Vakmanschap voorop
De basis voor kwaliteit bestaat uit de keuze van de juiste materialen en inzet van vakmanschap. Op basis van de jarenlange ervaring zijn beide aspecten binnen Sky-Lite Holland gegarandeerd.

Afstemmen met de klant
Bovenop deze basis van materiaal en vakmanschap staat de perfecte afstemming met de opdrachtgever. Voor Sky-Lite Holland is elke case maatwerk, want geen enkele toepassing of werkomgeving is hetzelfde. Daarom is er veel tijd en aandacht voor de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Dit geldt zowel voor afzonderlijke cases als voor projecten met meerdere producten.

De experts van Sky-Lite Holland willen graag horen waar een case voor bedoeld is. Op die manier voldoet het eindresultaat precies aan alle eisen en verwachtingen.

Voor, tijdens en  na
Kwaliteit schuilt niet alleen in een perfecte, op maat gemaakte case. Het begint voordat  de eerste onderdelen worden vastgegrepen en gaat door na elke aflevering. Kwaliteit is een continu proces. Een hechte samenwerking met de opdrachtgever –  klein of groot – staat voor Sky-Lite Holland voorop.