Vakkundig advies

 

Bel ons gerust voor deskundig
deskundig advies

advies:
(0183) 35 29 42

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle rechten voorbehouden.

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op de informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze website aantreft, bij Sky-Lite Holland of zijn in licentie aan Sky-Lite Holland beschikbaar gesteld.Gehele of gedeeltelijke overname van de informatie van deze website, plaatsing op andere websites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Sky-Lite Holland. Deze bepaling geldt niet als aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.


Deze informatie mag worden bekeken op een beeldscherm, gedownload worden op een harddisk of geprint worden, mits dit gebeurt voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke kopie aanwezig is: “© Copyright Sky-Lite Holland”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.


Sky-Lite Holland voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.